Ons Team

Sportstill Agency is al meer dan 25 jaar actief in ‘De Wereld Van De Sport’.

In die periode heeft het bureau een aantal deskundigen om zich heen verzameld. Met hen (zie onder: “Ons Team”)  vormen wij een standvastig en sterk team dat onder vele prachtige projecten, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland, de schouders heeft gezet. Net als bovenstaande rugby-spelers laten wij ons niet snel van ons doel afhouden en zetten wij ons als team in om van de projecten een succes te maken.

Deze deskundigen worden bij projecten als stadions, sporthallen en evenementen door Sportstill ingeschakeld en brengen hun specialismen in.

Daarnaast werkt Sportstill al 25 jaar nauw samen met bedrijven, organisaties en andere partijen actief in ‘De Wereld Van De Sport’. In onderstaande Partner-balk treft u de logo’s van een aantal van deze partners aan. Partners die ieder op zich de realisatie van de projecten van Sportstill mogelijk hebben gemaakt, deels door inbreng van hun kennis en ervaring en deels ook door financiële participatie in projecten. De specialisten in “Ons Team” én “De Partners” van het bureau worden door Sportstill ook bij nieuwe projecten ingeschakeld zodat de klanten van Sportstill gegarandeerd zijn van de ‘best mogelijk support’ bij de opzet, uitwerking, realisatie en exploitatie van de verschillende projecten”.

 

Ons Team

JAN TILMANS

Ceo

Jan is een bevlogen ex-topsporter. Vele jaren heeft hij in het 1e team van honkbalclub Neptunus uit Rotterdam gespeeld. In die periode speelde hij ook wedstrijden voor het Nederlands honkbalteam. Van zijn grote passie, de sport, heeft hij vervolgens zijn beroep gemaakt. Tijdens zijn honkbalperiode werkte hij voor de afdeling Sport van de Gemeente Rotterdam.

In 1981 vertrok hij naar Amsterdam om daar ‘Adviseur Sport’ van de toenmalige wethouder Sport te worden. Al snel werd hij gevraagd om ambtelijk projectmanager te worden van de Olympische ambities van de stad. Die campagne leidde uiteindelijk tot de realisatie van de Amsterdam ArenA, nu de ‘Johan Cruijff ArenA’. In totaal 15 jaar heeft hij aan dat project gewerkt waarvan 5 jaar als CEO.

Na de opening van de ArenA in 1996 startte hij zijn eigen sportadviesbureau, was betrokken bij de realisatie van stadions en sporthallen (arena’s) over de hele wereld en leidde hij als (mede)directeur van de Stichting Top Volleybal Nederland (TVN) de ‘lange mannen’ naar de Olympische volleybal-titel in 1996 in Atlanta.

JOHN MAHNEN

Event specialist

John is Amerikaan van geboorte, maar al meer dan 25-jaar woonachtig én werkzaam in de sport in Nederland.

Hij kent dan ook alle details die bij de organisatie van een (sport)project of evenement aan de orde komen omdat die hem –vanuit zijn Amerikaanse achtergrond- met de paplepel zijn ingegoten. Zijn geweldige ervaring, opgedaan bij grote sportorganisaties zoals de NFL (National Football League), de Amsterdam Admirals, Wielerevents en als commentator bij Eurosport, zijn van onschatbare waarde.

Naast deze kwaliteiten is John een expert op het gebied van ‘Fan Engagement’: ‘hoe krijg je meer toeschouwers naar je stadion/hal en hoe zorg je ervoor dat zij ook regelmatig terugkomen’?

AILEEN McMANAMON

Special consultant

Aileen is wereldwijd georiënteerd en is in veel landen in de wereld in de sport werkzaam geweest. Ze focust zich m.n. op de ‘brand’ van het project of de (sport)organisatie en richt daar alle aandacht op bij de uitvoering van de/haar werkzaamheden.

Aileen is oprichter en directeur van het Sportadviesbureau 5T-Sports met vestigingen in Vancouver en Chicago en werkt bij een aantal projecten nauw samen met Sportstill Agency.

Partners Sportstill Agency

Van de bedrijven, organisaties of partners die zich bij (een van) de projecten Sportstill Agency aan het bureau hebben verbonden of daaraan op welke (financiële) wijze een bijdrage hebben geleverd, treft u onderstaand de logo’s aan. De logo’s staan in willekeurige volgorde.

Mocht u met een van de partijen in contact willen komen dan kunnen wij u bij hen introduceren.