Onze Diensten

“Het realiseren van een accommodatie of organiseren van een evenement is één aspect van onze diensten. Belangrijker is dat bespelers en/of deelnemers en vooral ook bezoekers zich er ’thuis en comfortabel’ voelen. Mét onze aanwezige kennis én ervaring leveren wij een extra bijdrage.

Algemeen

Vanaf het 1e moment dat een initiatiefnemer, c.q. opdrachtgever nadenkt over de realisatie van een stadion, een sporthal of een ander sportcomplex, kan Sportstill een belangrijke rol spelen. Inschakelen van een expert heeft als voordeel dat deze expert vanaf de start heel veel latere problemen al in een vroeg stadium kan ontdekken en oplossen.

Laten we dit illustreren met een praktisch voorbeeld: bij één van haar stadion-projecten in Brazilië werd Sportstill ingeschakeld toen het Voorlopig Ontwerp (VO) zo goed als gereed was. Bij nadere beoordeling van het ontwerp constateerde Sportstill het volgende: het was onmogelijk om met een grasmaaier vanuit de catacomben van het stadion het veld te bereiken. Er ontbrak een z.g. ‘ramp’ (schuine oprit). Nu was dit geen onoplosbaar probleem, maar toch: een van de belangrijkste en noodzakelijkste voorzieningen bij de aanleg én het onderhoud van een voetbalveld is nu eenmaal een grasmaaier en dat hadden de architecten en constructeur vergeten in het VO op te nemen.

Kortom, een expert op een zo vroeg mogelijk moment inschakelen is zeker raadzaam omdat de (extra) kosten van aanpassing in een latere fase extra duur en soms ook geheel onmogelijk is.

Dit zijn de diensten die wij u kunnen aanbieden